Compania de teatru D'AYA

Premii


2005 - "Premiul pentru Regie" pentru spectacolul "Scaunele" de Eugene Ionesco. Premiilor Ambasadei Indiei la Bucuresti acordate de catre excelenta sa, domnul Ambasador Ajai Malhotra.

2004 - "Premiu pentru cel mai bun spectacol" cu "Scaunele" de Eugene Ionesco. Alliance Francaise - Luna Francofoniei.

Selectia spectacolului "Scaunele" de Eugene Ionesco din 68 de spectacole din Europa pentru Festivalul Francofoniei din India, manifestare dedicata celebrului dramaturg francez de origine romana. Titlul de: "Cel mai bun spectacol"

2003 - Premiul pentru Regie acordat pentru Chris Simion- GALA Tinerilor Artisti, Teatrul National Bucuresti. Organizatori: Ministerul Tineretului si Fundatia Amfiteatru

2000 - Premiul Presei - in Festivalul de teatru Momenti, Italia pentru spectacolul Copilul divin de Pascal Bruckner.

2000 - Premiului pentru cel mai bun actor in cadrul Festivalului International de Teatru Experimental Cairo cu spectacolul Calator în noapte de Salah Abd El Sabour. Rolul calatorului a fost interpretat de Gabriel Fatu. 1999 - Premiul de popularitate - din partea publicului si a mass-mediei ca participant unic al României în Festivalul International de Teatru Experimental Cairo cu spectacolul Copilul divin de Pascal Bruckner.
Festivalul este recunoscut ca fiind cel mai important festival de teatru experimental din lume


  ©2004-2018 D'AYA