Compania de teatru D'AYA


NOPTI DE TEATRU PENTRU ZILE MAI BUNE

Partea I
8-11 septembrie 2005 la Motoare, ora 21
D`AYA NE PASA!


Prima etapa a campaniei "NOPTI DE TEATRU PENTRU ZILE MAI BUNE" a fost demarata in vara lui 2005 si s-a finalizat in luna septembrie pe Terasa "La Motoare" (Teatrul National Bucuresti), unde timp de patru nopti au fost prezentate spectacolele produse de catre Compania de Teatru "D'aya" : "Scaunele" si "Un spectacol de teatru".
Campania se desfasoara în perioada septembrie 2005-septembrie 2006 si are patru etape.

Scopul campaniei este refacerea si dotarea scolii din satul Preluci, comuna Agas, judetul Bacau si sustinerea celor 125 de elevi ai acestei scoli.

Bilantul primei etape a campaniei:
  • suma totala strânsa (obiecte si bani) în timpul verii de la parteneri si de la spectatori în urma celor patru spectacole de teatru jucate a fost de 120.000 RON
  • cu fondurile strânse s-a refacut scoala cu clasele I -VIII din satul Preluci, comuna Agas, judetul Bacau si s-a dotat cu mobilier scolar (banci, catedre, tabla, dulapuri, scaune, mese)
  • s-au achizitionat: material didactic si 300 de carti pentru biblioteca
  • s-au cumparat 3 calculatoare (cu toate dotarile necesare).
  • pe 12 septembrie, în prima zi de scoala, actorii Companiei insotiti de reprezentanti ai mass mediei si ai sponsorilor s-au dus în satul Preluci, au participat la inaugurarea scolii si au înmânat personal celor 125 de elevi coletele aferente fiecaruia. Coletele au continut uniforme, haine, rechizite, manuale, teste, ghiozdane, toate achizitionate din banii strânsi pe parcursul campaniei. In functie de statisticile furnizate de M.E.C. am stiut exact coordonatele fiecarui copil, vârsta, înaltimea, sexul, numele. Asa am reusit sa realizam cele 125 de colete si sa devenim în mod concret, pentru un timp, utili.
AMBASADORUL proiectului este actrita Adriana Trandafir.

Proiectul este sprijinit de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Culturii si Cultelor.

Proiect sustinut de Grupul de presa CATAVENCU (Cotidianul, B24FUN, Radio Guerilla, Tabu, Idei în dialog si Academia Catavencu).

Multumim partenerilor, sponsorilor, spectatorilor si tuturor acelora care au fost alaturi de noi în prima parte a campaniei.

Va asteptam la partea a doua a "Noptilor de teatru", care va avea loc în decembrie 2005, în Laptaria Enache.
D'aya ne pasa!

Director de proiect
Chris SIMION
Director artistic
Adriana TRANDAFIR
PR Manager
Raluca POPESCU  ©2004-2018 D'AYA